joi, 18 mai 2017

Inalbitor pentru rufe Extra Oxy fara clor

Ai observat? Viata devine mai ușoară! Razele soarelui strălucesc în apartamentele noastre prin perdele delicate albe. Vara ne face să ne îmbracam in culori luminoase,  - să facem ca totul să strălucească alb!

Păstrați și subliniați frumusețea țesăturilor albe și luminoase cu un produs inovator, care le va readuce la culoarea originală, le va proteja de îmbătrânirea prematură (da, țesăturile au și acea problemă!), va elimina petele . Doar adăugați produsul la mașina de spălat înainte de a încărca rufele și de a spăla ca de obicei.
Conține: mai mult de 30% înălbitor pe bază de oxigen, mai puțin de 5% activator de înălbitor, surfactanți neionici pe bază de ulei din semințe de palmier, absorbant (celuloză CM), enzimă de strălucire a luminii optice.

Pentru a scăpa de pete, măriți doza de înălbitor sau utilizați-o pentru un tratament de înmuiere. Funcționează la temperaturi diferite și este potrivit pentru toate țesăturile ușoare, chiar și pentru perdele din tul și perne. 
Acest produs nu conține clor și este sigur pentru mediu.
 Puterea oxigenului ajută la obținerea unei curățiri perfecte și ecologice!
cod 11049
volum 500 gr
pret 45 lei

UTILIZARE :
Spălarea: atunci când încărcați mașina de spălat, adăugați doza necesară de produs la detergentul dvs. de rufe, conform instrucțiunilor de mai jos:

Dacă utilizați Detergentul universal de spălare Faberlic Home, adaugați 20 g de produs (½ din lingura de măsurare)
Dacă utilizați alti detergenți, adăugați 40 g de produs (1 lingură de măsurare);

Scoaterea petelor: amestecați 20 g de produs (1/2 din lingura de măsurare) cu aceeași cantitate de apă fierbinte, dați soluția direct pe pete și lăsați timp de 20-30 minute. 


Înainte de a utiliza produsul, verificați îmbrăcămintea pentru rezistența la culoare: aplicați soluția pentru îndepărtarea petelor direct pe o parte  a îmbrăcămintei și lăsați-o să se usuce.


După tratarea prealabilă (îndepărtarea petelor sau înmuierea), spălați-vă hainele ca de obicei sau clătiți-le bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !